www.idasfoton.se
Damskor | Herrskor | Full Storlek
Svart, Vit, Blå, Färgrik
0
 
<

Sekretesspolicy

Vi är engagerade i att bevara sekretessen för alla besökare på vår hemsida. Vänligen läs följande sekretesspolicy för att förstå hur vi använder och skyddar informationen du tillhandahåller till oss.
Vi hyr inte, säljer eller delar personuppgifter om dig med andra personer eller icke-anslutna företag.
Vi kan samla ditt namn, din jobbtitel, kontaktinformation, inklusive e-postadress, demografisk information, t.ex. postnummer, preferenser och intressen, och annan information som är relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden. Denna information är att förstå dina behov och ge dig bättre service och produkter. Promotions-e-postmeddelanden kommer att skickas om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tycker att du kan hitta intressanta med den e-postadress du har angett. Dessutom kan vi använda din information som tillhandahålls för att anpassa webbplatsen enligt dina intressen.
Vi gör allt för att se till att din köpupplevelse på vår hemsida är säker. Vi använder de mest kraftfulla krypteringsteknikerna för Secure Socket Layers (SSL) för att skydda mot förlust, missbruk eller ändring av din användarinformation. Det lägger helt enkelt till säkerhet för hela dataströmmen mellan din webbläsare och vårt system, vilket ger dig en känsla av förtroende för att ge oss ditt kortnummer. Dessutom använder vi internetbedrägerier för att skydda kreditkortstransaktioner.
Och när du registrerar dig på vår hemsida, varnar vi dig för att välja ett lösenord som är svårt att gissa, men det är lätt att komma ihåg. Vänligen protestera din kontoinformation, Om du finner någon skuggighet om ditt konto, vänligen kontakta oss, vi kommer att kontrollera problemet för dig.
Vi hänvisar till kreditkortsbetalning, vi erhåller information om kreditkortsinformation direkt från den kortutgivande banken för verifiering innan vi fullföljer någon transaktion.
Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, kontakta oss via e-post vårt team
tillbaka